Dyreklinikk

Dyrebutikk i Oslo

Oslo Dyremat
Odvar Solbergs vei 182
0973 Oslo

kundesenter@oslodyremat.no
www.oslodyremat.no

Oslo Dyremat

 Oslo Dyremat er en ny type dyrebutikk. Vi leverer kvalitetsfôr til hund og katt hjem på din dør!

Historikk
Vi startet sommeren 2009 med å selge Mera Dog og har siden da fått mange faste kunder i Oslo og Akershus.
I slutten av mai 2010 lanserte vi også Royal Canin i vårt tilbud. Vi har lagt stor vekt på at det skal være enkelt for deg som kunde å velge riktig fôr. Derfor har vi bla. fått Royal Canin sin produktvelger som hjelper deg med å velge riktig fôr til din hund eller katt. Under "Fôr fra Royal Canin" vil du finne hele sortimentet til Royal Canin og det vi ikke har på lager, bestiller vi opp og har det i løpet av et par dager.

Hvorfor tilbyr vi hjemkjøring av fôr?
Take-away og hjemleveringer har blitt et kjent begrep i Norge. Tidspresset og tidsklemmen har gjort det vanskelig for flere å nå alt i en travel hverdag. Vi i Oslo Dyremat hjelper deg med å fjerne en bekymring og ved noen få tastetrykk har du bestilt mat til din hund eller katt. Noen dager etter, står vi på døren din med fôret. Vi i Oslo Dyremat gjør alt for at du som kunde skal være fornøyd. Derfor leverer vi kun fôr av høy kvalitet og som vi selv bruker. Vi vet at fôret og varene vi tilbyr er bra!

Personlig og fleksibel service
Oslo Dyremat satser på personlig service og vi følger våre kunder godt opp. Vi vil at du skal være fornøyd og vi er derfor så fleksible som mulig med levering. Når du har bestilt varen vil du etter kort tid motta en e-post som forteller deg om når du kan forvente varene levert. På leveringsdagen vil du bli oppringt av en av oss for å avtale klokkeslett.

Velkommen som kunde hos Oslo Dyremat!


   

Her finne du; Dyrebutikk Oslo

Dyrelink Norge

Du har nå kommet til dyrelink.no sin oversikt over Oslos Dyrebutikker.
 www.dyrelink.no


hundpensjonat

katt i kattepensjonat

hundpensjonat