Omplassering av dyr

 OMPLASSERING AV DYR

Her på vår omplassering av dyr side, (omplassering hund, omplassering katt og andre dyr) kan du legge inn bilder av dyr som trenger nye hjem. Send oss en mail og legg ved bilde så ordner vi resten.

Klikk her for Omplassering av hund

Klikk her for omplassering av katt

Omplassering av andre dyr

Side oppdatert 22/10/2014

Hei jeg heter katrine osberg og jeg lurte på en ting. Hos faren min er der en kanin som er ufattelig avmagret og jeg har prøvd å finne ett hjem til den på grunn av at den bor under dårlige forhold. Jeg har prøvd mange ganger uten å lykkes, og jeg begynner å bli desperat etter hjelp nå. Dyret får ikke det som han burde hatt... Jeg har sett på siden deres hvor dere hjelper med å omplassere dyr, men jeg får ikke skrevet noe om kaninen der. Er det en mulighet for at dere kan hjelpe meg? Jeg håper jeg kunne fått hjelp slik at det ikke går gale med kaninen.
Nummeret mitt er 40105637 og jeg bor i Bergen.
Mvh Katrine

marina.kopysova@aibel.com
Hei . Har funnet info side om dere og håper virkelig dere kan hjelpe oss. Vil sette annonse på deres side om omplassering av dyr. Trenger dere mer info-bare ta kontakt med meg på mail eller mobil,så ordner vi det rask
Vi skal reise på ferie 17.07.14-31.07.14(2 uker) og må derfor omplassere våre 2 jente marsvin på snart 1 år og en gutt marsvin som noen mnd gammel. De har med seg bur og nødvendig utstyr. Vi bor i Haugesund og kan levere dem til nye eiere innen kjørbar rekkevidde.
Vennlig hilsen Marina

Hei! Jeg har en katt og fire ørkenrotter som trenger hjem iløpet av uka! Pga av plutselig flytting har vi ikke funnet hjem til de før katten er en gutt og heter simba ca 5 år gammel. Rottene er gutter og er nesten 1 år gamle. Håper på hjelp! Mvh tanja skogestad. 95159714

Hei
Vi skal flytte og må derfor omplassere våre 2 jente rotter på snart 1 år. De har med seg bur og nødvendig utstyr. Vi bor i Bergen og kan levere dem til nye eiere innen kjørbar rekkevidde.
Vennlig hilsen
Caroline
caroline.christie78@gmail.com

Vi har to flotte hermelin kanin damer som trenger et nytt hjem.
De er 5 1/2 gamle, kan bli 8 år. Vi har hatt dem siden de var bare noen måneder gamle
og nå ser vi at de har behov for mer menneskelig kontakt og stell enn det vi kan gi dem.
Vi ville bli kjempe glade om noen vil gi dem et godt hjem.
Ps. kun seriøse henvendelser.
Ta kontakt ainataschner@gmail.com

Mvh
Aina Taschner
ainataschner@gmail.com

Hei. Jeg overtok et marsvin for ca 6 mnd siden. Søker nytt hjem pga allergi. Marsvinet er ca 2,5 år gammelt, hann, svart/ hvit og brun. Alt av utstyr følger med. Kan dere evt hjelpe meg med et nytt hjem til han ? Jeg bor v/ karmøy.
teresej@hotmail.com

Vi leter etter noen som kan passe på kaninene våre for ett år, fra juli 2012 til juli 2013. Vi reiser til utlandet i ett år og leter dermed desperat etter noen som kan passe til to flotte dvergvedderne våre: Alladin og Luna.
Alladin er en veldig kosete kanin som man raskt blir glad i. Luna er en utrolig vakker hvit blåøyd kanin, litt sta, men veldig kosete. Alladin og Luna er kjempe gode venner og må få bo sammen.
Vennligst ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon/ er interessert.
Mvh
Miriam Feragen
minouche_97@yahoo.com

Hei! Jeg har ei morsom tulle, som heter, Ronja Røverdatter Solberg.
Jeg forguder jentungen min, men kan dessverre ikke beholde henne lenger. Hun er ei nydelig (litt “rampete” ) jente på 5 år. Jeg bor sammen med min mor, som har ei på 16 år, og jeg måtte for et par måneder siden, avlive Pusen min på 20 år. Det er dette, som har skapt store problemer for oss. Raptus ( min mors katt ) og Ronja, har hittil tolerert hverandre, men da han forsvant, ble de bittre fiender. De har delt opp leiligheten i to egne deler, men Ronja vil jo være med når mamma skal på soverommet eller badet!!!
Det liker ikke Raptus!!! Vi har prøvd det meste, men Raptus vil ikke komme på stua eller kjøkkenet, så lenge Ronja er der!
Det er helt forferdelig og måtte gi fra seg jenta mi, når jeg akkurat har mistet gutten min. Men jeg vil det beste, for begge kattene og mamma. Så jeg tror at det ville vært best, hvis hun var den eneste katten, eller sammen med en hannkatt. Hvordan hun er med barn, vet jeg ikke, hun er vant til at det er mange på døra, men liker ikke så godt fremmede. Da kan det hende at hun freser litt, men hun har det bare i munnen. Hun er veldig kjælen og kosete av seg, hvis du bare gir henne litt tid. Ser helst at noen som er vant med katter, tar kontakt. Bur,Toalett,Vann-og Mat-skåler, følger med.
Vær så snill og hjelp jentungen min!!!
Mobil; 41429482

Har 2 rotter hvorav en er syk. Vi vil gjerne omplassere disse og sørge for at den syke får behandling. Er dette noe dere kan ta dere av?
Vi vil gjerne komme på mandag 3. okt. hvis dere har mulighet.
Mvh
Dag Standnes
dcs@statoil.com

omplassering av 2 rotter‏

 

Kanin omplasseres

han er omplassert

Kaninmor søkes

kaniner

har fått nytt hjem!

Omplassering av Marsvin i Randaberg

 

Omplassering Katter Kristiansand

har fått nytt hjem!

Omplassering av Hankatt Oslo

Hankatt Oslo

har fått nytt hjem!

Omplassering av Hund - Lørenskog

har fått nytt hjem!

Omplassering av Katt - Songdalen (Vest-Agder)

Katt - Songdalen (Vest-Agder)

Hun har fått nytt hjem!

Omplassering av Spaniel

har fått nytt hjem!

Omplassering av Spaniel

spaniel

har fått nytt hjem!

Omplassering av Hund Oslo 

har fått nytt hjem!

Omplassering av Hund Aurskog

har fått nytt hjem!

 

 

 

Dyrelink Norge

Dyrelink er et portal designet for deg som leter etter dyreklinikk, kattepensjonat og hundepensjonat.

Dyrelink gjør det lettere for deg som kunde å finne ditt lokale tilbud innenfor din dyr.

Beechfield Trucker Caps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forskjellige områder

 

Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Oslo, Oslo, Bergen, Kristiansand, Oslo, Drammen, Stavanger, Trondheim, Bergen, Trondheim, Oslo, Stavanger, Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Oslo, Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Oslo, Oslo, Oslo, Bergen, Trondheim, Oslo, Bergen, Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Sandvika, Sandefjord, Drammen, Bodø, Fredrikstad, Lillestrøm, Tromsø, Asker, Oslo, Bergen, Trondheim, Akershus, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Oslo. Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Drammen, Trondheim, Oslo, Bergen, Trondheim, Bergen, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Stavanger, Drammen, Tromsø, Bergen, Oslo, Bournemouth, Cambridge, Cardiff, Exeter, Richmond, Surrey, Greenwich, Victoria, Camden, Coventgarden, Hoxton, Kensington, Nhg, Wend, Shoreditch, Victoria, Essex, Kent, London, Surrey, Edinburgh, Scotland, Lessons, Birmingham, Cardiff, Edinburgh, KingsCross, Manchester, Newcastle, Norwich, Oslo, Bergen, Kristiansand, Oslo, Bergen, Oslo, Trondheim, Oslo, Bergen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand