Dyreklinikk

Alfa Smådyrklinikken

Alfa Smådyrklinikken AS
Vestreg. 16, 3919 Porsgrunn
35 55 15 00

alfasmaa@online.no
www.alfa-dyreklinikk.no 

Alfa Småyrklinikken er en moderne dyreklinikk i tradisjonsrike lokaler på "vessia" i Porsgrunn.Klinikken ble etablert for 5 år siden (2002) og her møter du en veterinærer , en dyrepleier og to assistenter. Alle typer kjæledyr som hund, katt, gnagere, ilder og burfugl er velkommen her hos oss og vi hjelper til enten det gjelder årlige helsekontroll med vaksinering eller sykdom og skader.

Veterinær Leif Harald Njølstad tok utdannelsen ved Veterinærhøgskolen i Oslo og har mange års erfaring i praksis. Leif Harald har spesialkompentanse på tannbehandling og i tillegg spesiell interesse for ledd og bruddkirurgi.

Wenche Gulbrandsen er utdannet dyrepleier fra England, og har 18 års erfaring fra Oslo dyreklinikk og Norges veterinærhøgskole.
Rikke Vium Jensen er assistent og har jobbet ved klinikken siden 2004
Solveig Damsgaard Jensen er også assistent og har vært på klinikken siden okt. 2006.

Tjenester

Kirugi
Røntgen
Tannbehandling
Ultralyd - ultralyd av foster 30 dager
Kastrering
Vaksinering
ID merking

Åpningstider


Man- tors
0800-1800
fredag
0800-1500Dyrelink NorgeHvis du leter etter dyreklinikk i Porsgrunn, dyrlege i Porsgrunn, dyrehospital i Porsgrunn eller veterinær i Porsgrunn så er du på rett sted. Her finner du en komplett liste over dyreklinikker i Porsgrunn, ved hjelp av Norges dyreklinikk portal, Dyrelink.no

 www.dyrelink.no


hundpensjonat

katt i kattepensjonat

hundpensjonat