Kattepensjonat

AUKRA KENNEL OG HUNDEPENSJONAT

Aukra Kennel og Hundepensjonat

Aukra Kennel og Hundepensjonat
Eikrem 19 Eikrem
484 80 999

firmapost@aukrakennel.no
www.aukrakennel.no 

Aukra Kennel og Hundepensjonat

Velkommen til Aukra Kennel og Hundepensjonat
Heisan alle hundeeiere!

Vårt hundepensjonet ligger på den vakre øya Gossen i Aukra Kommune. Vi ligger ca 10 minutter fra fergekaia.(Hollingsholm-Aukra) Vi åpnet med et begrenset antall rom sommeren 2008. Nå åpner vi for fullt.

Bygningen er på 70m2 og er fordelt på 2 avdelinger samt et eget fòr-rom og 1 isolat/sykerom. Vi har 14 hunderom i forskjellige størrelser. De minste er på 2m2 og de største er på 6m2.
I vårt hundepensjonat har vi altså plass til 14 hunder og oppover, avhengig av størrelse på hundene, og antall hunder i hvert bur.

Halvparten av hunderommene har sine egne små luftegårder med grus, som de kan gå ut til gjennom sin egen luke. Andre halvparten frakter vi ut til luftegårdene med bånd. Vi har to middels store luftegårder med grus rett utenfor huset, og en stor luftegård med gress og trær på ca ett mål. Rundt disse har vi 1,8m høye gjerder. Dette gjerdet omringer også alle hundegårdene, og er laget med sluseanordning, så her blir det ikke lett å slippe unna!

Det er varmekabler i hele bygget, samt varmepærer i hvert bur. Vi anbefaler også et teppe å ligge på.

Dyrelink Norge


Hvis du leter etter Hundepensjonat i
Eikrem
 hundehotell i Eikrem, hundeavdelingen
i Eikrem
, kennel i Eikrem så er du på rett sted. Her finner du en komplett liste over Hundepensjonat i Eikrem, ved hjelp av Norges største Hundepensjonat portal, Dyrelink.no


 

katt i kattepensjonat

katt i kattepensjonat