Kattepensjonat

Engell Hundesenter 

Engell Hundesenter
Tinghaugveien 632, 3175 Ramnes
90594640

post@engellhundesenter.no

www.engellhundesenter.no


Hunden er jo vår beste venn og man blir utrolig glad i dem, her kjenner vi vel oss alle igjen. Hundene kan jo ikke bli med over alt og vi vil jo bare det beste for våre familiemedlemmer.

Det å plassere dyrene sine på et pensjonat kan for mange være en utfordring.

For at hundeeiere skal kunne føle dere trygge hos oss, har vi på Engell Hundesenter satt oss ett mål om at vi skal ha et trygt opphold for hundene og kun fornøyde kunder. De som kommer tilbake hit er våre beste referanser. Det finnes ikke noe morsommere enn å se en blid hund som kommer logrende ut av bilen til eier sin og viser tydelig at hun/han kjenner seg igjen og er glad for å være tilbake.

Vi som driver Engell Hundesenter er Renate og Fredrik Engell Sæthereng, vi er begge fra Vestfold og har nettop flyttet til Re for å drive med det vi liker best. Vi har for tiden tre hunder. Engelsksetterne Kaz og Klang. De brukes aktivt på jakt og jaktprøver. I tilegg har vi nå fått ei Korthåret Vorsteh tispe med navnet Peppa. Renate har sin utdannelse innen hest, både ridning, hest i psykiatri og sentrert ridnig. Hun jobber som lærer ved Melsom VGS. Fredrik Har drevet med fuglehunder i 12 år og opparbeidet seg god erfaring. Han er autorisert hundeinstruktør fase 1 og 2 fra Fuglehundklubbenes Forbund.

Hundepensjonatet ligger i trivelige og naturskjønne omgivelser på Svinsholt gård i Re, 7 min. fra Revetal sentrum, veldig sentralt for hele Vestfold, søndre Buskerud, Telemark og Oslo. Vi tilbyr også hente/leveringstjeneste av hunder.

Ved åpning av vårt moderne hundepensjonat i 2013 har vi bygd et helt nytt og moderne hundehotell. Det har overvåkning (også natt), aircondition om sommeren og sval oppvarming resten av året. Hunden din skal ha det beste oppholdet.

Vi ønsker deg og din hund velkommen til oss!


Dyrelink NorgeHvis du leter etter Hundepensjonat i Ramnes

 hundehotell i Ramnes
, hundeavdelingen
i Ramnes

, kennel i Ramnes
 så er du på rett sted. Her finner du en komplett liste over Hundepensjonat i Ramnes
, d hjelp av Norges største Hundepensjonat portal, Dyrelink.no

 katt i kattepensjonat

katt i kattepensjonat