Kattepensjonat

AristoKats KATTEPENSJONAT

AristoKats Kattepensjonat Akershus

AristoKats
Møllevegen 3, 2090 Hurdal
63989433

wenche@aristokats.no
www.aristokats.no 

AristoKats Kattepensjonat Akershus

Velkommen til Aristokats Kattepensjonat i Akershus.

AristoKats er et nybygget kattepensjonat som ligger i meget landlige og rolig omgivelser innerst i Hurdal kommune. Det drives som rent kattepensjonat uten forstyrrelse fra andre dyreraser som f.eks. hund.

Det er 9 boenheter på ca 3,5 kvm gulvflate, og en familieenhet på ca 4 kvm gulvflate. I tillegg er det individuelle utearaler til hver boenhet på ca 2,5 kvm gulvflate (ca. 3 kvm gulvflate i familieenheten).

En boenhet kan ta opp til to katter fra samme hushold. Familieenheten kan ta opptil 4 katter fra samme hushold.

Innvendig er burene holdt i lyse farger. Mellom hver boenhet er det en vegg av plexiglass slik at kattene kan se hverandre, men ikke komme i direkte kontakt. Dette stopper spredning av eventuelle bakterier. Utenfor boenhetene, både innvendig og utvendig, løper en sikkerhetskorridor som holder katten trygg og innelåst om den skulle ta seg en tur ut av boenheten ved daglig skifte av kasser og/eller mating.

Alle forhåndsregler er tatt for at katten din skal ha et trivelig, godt og sikkert sted å bo mens du nyter din ferie

Vi ligger i kort avstand fra Oslo Airport.

 

 


Dyrelink Norge

Hvis du leter etter kattepensjonat i Hurdal, kattehotell i Hurdal, pusehuset i Hurdal, kennel i Hurdal så er du på rett sted. Her finner du en komplett liste over kattepensjonater i Hurdal, ved hjelp av Norges største dyrepensjonat portal, Dyrelink.no


 

katt i kattepensjonat

katt i kattepensjonat