Kattepensjonat

Kashanti Kattepensjonat i Kløfta

Kashanti Kattepensjonat i Kløfta

Kashanti Kattepensjonat
Hilton 3, 2040 Kløfta Akershus
917 41 525

www.kashanti.cc
cats@tele2.no 

 

Kashanti Kattepensjonat i Kløfta

Velkommen til Kashanti Kattepensjonat i Kløfta

Kristine`s Kattehotell er en familie samlet med i alt 3 personer, Vi bor på Kløfta, som ligger 15 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Vårt kattehotell er ikke stort, men vi velger å tro at det er sunt for våre 4 beinte gjester å få komme til et nytt sted med ikke alfor mange ukjente elementer, vi har dermed god tid til kos og stell.

Vi har et lite, men veldig koselig kattehotell her hjemme hos oss. Vi har rom til 8 enkelt katter og 2 dobbeltrom. Alle våre gjester har tilgang på å "gå" rundt, samt ta seg en tur ut i luftegården når de måtte ha behov for dette.

Vi mater med tørrfôr og vann. Noen gjester har med seg sin egen mat. Våre gjester får maten sin på sitt eget "rom", samtidig som det er tilgang til mat og vann på andre oppholdssteder i rommet.

Alle kattene blir pratet og "kost" med flere ganger om dagen. Vi prøver så langt som mulig å ha det mest mulig hjemmekoselig for våre gjester.

Toalettene blir hele tiden fulgt opp ved at de til enhver tid skal være så ren at katten vil bruke det. Sand skiftes ut ca. hver 3.dag. Alle våre gjester har eget toalett, og det finnes en til to felles toaletter. Disse står på faste plasser, slik at "Pus" finner dem.

Vi prøver å holde oss innenfor åpningstidene av hensyn til våre små, firbente gjester. Det for at de skal slippe å forholde seg til nye mennesker hele tiden. Det blir gjort rent og stelt hos dem.

Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 17.00-21.30. I helgene er vi mer fleksible.

Opphold av katter må avtales med eierne før bestilling!

Dyrelink Norge

Hvis du leter etter kattepensjonat i Kløfta, kattehotell i Kløfta, pusehuset i Kløfta, kennel i Kløfta så er du på rett sted. Her finner du en komplett liste over kattepensjonater i Kløfta, ved hjelp av Norges største dyrepensjonat portal, Dyrelink.no


 

katt i kattepensjonat

katt i kattepensjonat