Dyreklinikk

  OMPLASSERING AV HUND

Her på vår omplassering av hund side. Kan du legge inn bilder av hunden som trenger nye hjem. Send oss en mail og legg ved bilde så ordner vi resten.

Husk å oppgi:

Type hund, alder, kjønn, gemytt (barnevennlig? vandt til katter? Aktiv? etc), sted og kontakt info

Send info til: post@dyrelink.no

Ikke glem å legge til telefonnummer eller e-postadresse!

Dyrelink.no fraskriver seg ethvert ansvar for dyr som blir omplassert på disse sidene. Vi anbefaler alle våre lesere å tenke seg nøye igjennom før anskaffelse av dyr. Kjøp av dyr bør aldri skje på impuls.

NB! Ved salg av dyr er det opp til selger og kjøper og sørge for at de ikke blir lurt. Dyrelink tar ikke ansvar og vi anbefaler ingen å overføre penger til noens konto.

 

"A cat is for life, not just for christmas"

 

Side oppdatert 15 oktober 2016
Hundens navn: Tassen
Hundens alder: 8 år
Hundens rase: er blanding av gorden setter og sjefer
Han er en kjempe snill og koselig tass, han er aktiv og barnevennlig. Men vi må desverre omplassere før fruen har en kraftig allergi som hun plages mere med. Har bur til bil og en del turutstyr som følger med. Han har mat allergi tåler bare extra foret fra coop. Har testet flere sorter også allergiposen fra dyreklinikk og det hjalp ikke. Så lenge han får coop foret så er alt bra.
Morten Eriksen 95213139
Nordland - Ballangen

Jeg er snill dyrevennelig og ønsker meg veldig hund den kommer til og bo på Haga(nes) og blaker(Sørum) Det er mye plass og tulle på og jeg vil gi den lange og kosete turer og gi den ett langt og godt liv. Mvh. Frøydis Vangen
Telefon nummeret mitt er46500398‏

Mayra er en 5 år gammel rottwailer, men godt gemytt, men kan ikke omgås med andre dyr.
Vant til litt større barn og hun er en lett lært, lydig og snill hund, men med noen unoter.
Pga endringer i livs situasjon så ønsker jeg og omplassere henne for 3 måneder på hel eller deltid, har alt av utstyr, mat og utgifter dekkes.
Mvh Janne Sjøgren
Tlf 91541147

Navn: Nita
Kjønn: Jente
Alder: 4 År
Rase: Blanding av border collie og rotweiler
Info: En meget leken og aktiv hund. Etter hva jeg har observert så er hun gira på å løpe etter katter. Om dette er bra aner jeg ikke.
Positive Egenskaper: Hun har fått litt trening av tidligere eier, hun kan det å sette seg, ligg, og gå på teppet når du ber henne. Hun spiser ikke før du sier værsegod. Hun er også er drøm å ha med på tur uten bånd, hun springer og farter rundt men kommer alltid tilbake for å se at du er i nærheten. Hun er fokusert på eier, ser etter øyekontakt.
Negative egenskaper: Hun drar veldig i båndet når hun er gira, men etter en god tur (uten bånd) får hun slitt seg ut og hun går rolig ved siden av eieren.
Kontakt: 48 20 61 25 - Sindre (Passer på hunden for tiden)
45 21 64 16 - Alex (Eier)

jarlerop@gmail.com
Ninja er ei eldre dame på 7,5 år. Hun elsker alle mennesker, både voksne og barn. Vi har ei datter på 1,5 og Ninja er veldig tålmodig og snill. Problemet er bare at vi ikke føler tiden strekker til med mye overtid på jobb/små barn, og dessverre er det Ninja oppmerksomheten går ut over.
Vi håper derfor det finnes noen snille mennesker der ute som har tid og lyst til å gi henne det hun fortjener.
Ninja er ren schaefer og kommer fra Falkøen kennel i Grimstad. Vi holder til i Kristiansand, og det hadde vært en fordel om dere bor innenfor rimelig avstand.

Hei
Vi har en liten hannhund, rase Podengo (minste størrelsen ca 5,5 kg). Han heter Mc og er 3 år og 2 mnd gammel. Han er kjøpt på kennel og har alle påkrevde vaksinasjoner osv.
Vi har hatt noen episoder hvor han har bitt barn og voksne. Det skjer plutselig, men det er enten at han har blitt overrasket (provosert) eller at han ikke har «likt» vedkommende av en eller annen ukjent grunn (kanskje provosert). Vi forsøker å holde han borte fra miljøer hvor slike situasjoner kan oppstå men det er meget krevende da vi ikke ønsker å «bure han inne» - dvs hjemme.
Da vi ikke ønsker avlivning, søker vi omplassering til noen som har tid til hunden og som har erfaring med hunder (og ikke har barn).


Hei jeg har en Alaska husky som jeg ikke klarer og ta meg tilstrekkelig av. Det er med tungt hjerte jeg Gjør dette. Det er en Alaska husky blir 1 år 21.6 2015 han er snill har ikke hatt noen problemer med andre dyr.han har vært mye inne også stått ute I lufte gård
navnet hans er lupos. Han er fulgt opp med ormekurer , vaksiner og er shippet May Ingunn Edvardsen tlf 40295888

Vi har en Phalene, ei nydelig,kosete og god lita jente på 10,5 år som trenger nytt hjem. Hun elsker turer; korte eller lange,er blid og snill, og glad i alle mennesker og dyr. Vant med katt. Hun er vant til å være alene hjemme,og sover da for det meste. Hun er vant med bilkjøring,men bør ikke ha spist før lengre turer. Vant med opphold i bur.
Hun er frisk og kvikk.
Eneste "problem" med henne er at hun ( kun hvis det er folk hjemme,ikke når hun er alene) bjeffer hver gang hun tror det kommer noen, biler, dører etc.,..og når det kommer noen..mest av iver tror jeg.
Hun bjeffer ikke når vi er ute på tur,hverken til mennesker eller hunder vi møter.
Som sagt, snilleste,godeste...men for oss har livs-situasjonen endret seg i den grad over den senere tid at vi dessverre ikke kan ha henne lenger, og det er med tungt hjerte vi gir henne fra oss.
Håper det er noen snille mennesker der ute som kan gi henne noen siste gode år.
Kontakt Hege på tlf. 95003540 eller
E-post: hlmoen@yahoo.com

Har en Jamthanne som snart er 3 år, ønsker å omplassere den, da den ikke er veldig gla å mindre barn bestandig.
Den har ikke bitt el angrepet noe, men jeg stoler ikke 100% på den og kan ikke ha den slik det er nå.
Han har vært brukt til Elg jakt, men har ikke funket helt, er skutt en elg for den, men sliter litt med søk og er litt utrygg.
Ring el send mail.
Jim.overli@lantmannen.com
Tlf 46917765


Blanding av bichon friche og terrier (sies det) 6-7 år gammel. Går overens m andre hunder og katter. Må ikke settes valper på hu da hu drepte siste kullet sitt i det forrige hjemmet. Bor nå i hjem nr 3. Omplasseres til noen som har tid til turer og masse kos. Helst ikke små barn i huset - hu er snill med barn men kan bli utålmodig. Bor i Våler i Solør nå. Kan kontaktes på tlf 46825136 eller mail : silje.sin@live.no


kimmar10n@hotmail.com
Har en 8 år gammel livlig blandings hund som er vant til å ha en bror så nå leter vi etter en mindre hund som selskap til oss og vår hund. Har hatt 3 hunder selv og har en krevende hund nå så har erfaring. Har hatt Gordon setter/schæfer blanding, rottweiler/labrador/husky og den jeg har nå som er en collie/buhund/husky/schæfer blanding. Håper på et nytt familie medlem både for oss og for amadeus som er vår nåværende hund:) Rotweiler blandingen jeg hadde var omplassering hund så har erfaring går med det og :)

vi er en liten familie på to, far på 50 år og sønn på 12år.
vi bor i landlige omgivelser i austagder, Lillesand.
vi ønsker oss sårt et nytt familiemedlem, da vi har mye tid og kjærlighet å gi.
En hund hadde trivdes godt hos oss, her er det rolig, og fredelig. Vi er glade i være på tur, og ute i frisk luft.
Vi ønsker oss en liten hund, gjerne en cocker spaniel, eller terrier.
Ring oss gjerne, og vit at hunden deres vil havne i et trygt hjem.
hilsen Nils og Frank Øyvind.
Tlf 98650753/ 93034006


eg har vudert en stund nå å omplassere mine to hunder pga jobbsituasjon offshore, bosituasjonen min, leier åleine og skal si opp for å flytte til staten over en go periode og det at eg har en usikker fremtid på jobb pga nedgang i oljå, så vil flytte å ta noe mer utdanning. har to hunder, rocco cocco en hannhund pomeranian på 8 år, lolo martini en huhund mix av chihuahua og dverg puddel på 7 år. er fortsatt veldig usikker på om eg greier å gi di fra meg, vil vite om di kan bli plassert vekk ilag, og i område, og hvordan dere finner passende matforldre?
mvh helena bjørklund
mob 91640906

gorildm.aasland@fmcti.com
Hei,
Vi vurderer å skaffe oss hun, men ønsker en valp da vi fra før har 2 katter.
Har dere valper for omplassering eller vet dere hvor jeg kan få tak i en valp, vi er overhodet ikke ute etter en rasehund da denne skal kun has til kos og tur og ikke utstillinger etc.
Med vennlig hilsen
Gørild


Omplassering av Mira 3 år bursdag 28.01.11 og Casper ca i slutten av september 2013.
Jeg er så heldig at jeg har 10 dager på før de må flytte. Mira er en blanding av mallamutt, skjefer og irsk bordikolli, casper er boxser, akita og rotwiler. De er bege vant med barn i korte perioder. Casper er liten enda og hopper en del. han trenger en som er domenant for han er en liten gutt på 60 kg. Mira på ca 25 kg. De er begge vant med andre hunder men kan være litt domen ante. Ring Cecilie for mere informarsjon ta kontakt på : 46852619
Lisbet Bergersen
Telefon: 97629808
e-post: lizza.bergersen@hotmail.com


Hei mitt navn er Lisa Dahl.
Jeg har 3 katter som jeg må ji bort til et nytt og godt hjem fort, fordi jeg flytter til et nytt hjem der dyrehold ikke er tillat. Dette haster veldig. har prøvd og ji de bort igjennom facebook, og på deres hjemmeside og andre sosiale medier, men ingen har tatt kontakt. Nå trenger jeg virkelig hjelp med og få kattene omplassert fort.
de er kun kattunger og er veldig sosiale og snille, kosete og barnevennlige kattunger.
Den minste er 11 uker og den mellomste er 16 uker, den største er 19 uker og de alle kommer godt over ens og må være sammen heletiden ettersom den minste ikke har hatt noen mor og den mellomste alltid har vært alene og den største har klart seg selv ute. Når de tre kom overens er de blitt sjelevenner. Så jeg vil helst ikke splitte de.
Men nå haster dette så mye at jeg vil dere skal kontakte meg på telefon 94198437 om dere har mulighet. hvis jeg ikke tar telefonen så legg igjen beskjed så ringer jeg opp igjen.
Håper dere kan hjelpe meg.
MVH Lisa Dahl


Vi ønsker å omplassere Tibo, vår 10 år gamle tibetanske spaniel. Vi bor i Stavanger distriktet og Tibo har bodd hos oss siden han var liten. Han er en tålmodig og snill hund med et spesielt "søtt" utseende". Han er vant til å være hjemme alene i 8-10 timer pr dag i hverdagene. Som varslingshund gir han beskjed når det kommer folk og liker godt å sitte og speide i vinduet. Tibo er en robust hund som aldri har vært syk, bortsett fra en sannsynlig prolaps i ryggen som varte et par dager for ca 5 år siden. Samtidig er han litt sart type som trenger omsorg. Han elsker å være ute og gå på tur. Spesielt blir han veldig glad når naboungene kommer og vil gå tur med han. Han er ikke vant til å være sammen med andre dyr og liker ikke spesielt godt andre hannhunder.
Alle ungene i familien er flyttet ut og vi to "gamle" er mye på jobb og reiser en del. I tillegg har en av oss utviklet allergi for hund som til tider gir plagsomme utbrudd. Det er grunnen til at vi søker et omplasseringshjem til han; til noen som har mer tid til han enn vi har.
Hilsen
Anne Grødem
tlf 97551711

Friends Website House Cleaning Melbourne

 

 

Dyrelink Norge

Dyrelink er et portal designet for deg som leter etter dyreklinikk, kattepensjonat og hundepensjonat.

Dyrelink gjør det lettere for deg som kunde å finne ditt lokale tilbud innenfor din dyr.hundpensjonat

hundpensjonat

hundpensjonat

katt i kattepensjonat