Dyreklinikk

Grim Torv VeterinærHus

Grim Torv VeterinærHus
Grim Torv 2, 4616 Kristiansand
38010199, 95 400 444
post@vethus.no
www.vethus.no

 

Velkommen til Grim Torv VeterinærHus

Grim Torv VeterinærHus AS ble startet 9. januar 2012 av Katarina Jybe Skivik. Klinikken har et lyst og romslig venterom hvor dere kan sitte bekvemt og der hunder, katter og eksotiske dyr kan sitte adskilt. Vi har også to behandlingsrom og eget rom for de som dessverre må avslutte livet. Der kan eiere som ønsker det sitte på gulvet på en stor pute sammen med pasienten. I tillegg har vi røntgenrom der det snart skal installeres digital røntgen, oppstallingsrom, eget rom for blodlaboratorium, mikroskopi og forberedelse til operasjon, samt operasjonsstue.
Klinikken har digital røntgen og dentalrøntgen, avansert ultralyd med Doppler for hjerteundersøkelser, Holter-EKG som gjør det mulig å utføre EKG-undersøkelser over et helt døgn, blodlaboratorium for in-house undersøkelser, fiberendoskopi, gassnarkose og narkoseovervåkningsapparatur. Vi utfører kirurgi som for eksempel livmoroperasjoner, fjerning av svulster, magetarmoperasjoner og keisersnitt.
Klinikken har foreløpig to veterinærer. Katarina har lengre videreutdannelse innenfor hjertemedisin, indremedisin, ultralyd og akuttmedisin. Silje er videreutdannet innenfor akuttmedisin.
Dere som har vanskelig å komme fra jobb på dagtid kan levere dyret deres på morgenen og hente på ettermiddagen. Noen dager har vi mulighet å holde litt lenger åpent for dere som skal rekke fra jobb.
Ring oss så gjør vi hva vi kan!

Grim Torv VeterinærHus

Dyrelink Norge

Mer info om siden
Dyrelink er Norges dyreklinikk, kattepensjonat og hundepensjonat portal. Her kan du lett finne følgende: dyreklinikk, dyrlege, dyrehospital eller veterinær.


Hvis du leter etter Hundepensjonat, kattepensjonat, dyrlege eller veterinær andre steder i landet klikk her; www.dyrelink.no


hundpensjonat

katt i kattepensjonat

hundpensjonat