Dyreklinikk

  Søker jobb

her kan du legge inn info om deg selv dersom du søker jobb som veterinær, dyrepleier veterinær assistent eller andre jobber relatert til dyr.  
Send oss en epost post@dyrelink.no

 dersom du ønsker å legge inn info. tjenesten er gratis

Ikke glem å legge til telefonnummer eller e-postadresse!!

 

 

 

Side oppdatert 10 februar 2015

Jeg er en kvinne på 28 år som er veldig interessert i å jobbe med dyr. Har selv hatt dyr gjennom hele livet. Familien har drevet med oppdrett av hunder i mange år. Eier nå en liten chihuahua og en hest.
Mvh
Lisbeth Larsen
email.lisbeth@gmail.com Tlf: 974 32 767

hei:)

jeg heter Mariele lunde og er 23 år snart 24 som bor i Alversund med min samboer.
jeg har jobbet de siste 4 årene i butikk og nordhordaland taxi og jobber nå på Only i åsane. Jeg ser nå etter en ny og spennende jobb som har med det jeg virkelig liker.
Og det er dyr, Jeg har alltid elsket dyr og drømmen har vært å bli Veterinær, men dersverre ikke vært god nokk i matte til å komme inn og lurer nå på om dere trenger hjelp i dyre klinnikken deres. Jeg håper på å bli veterinær assistant og vudere å studere innen det til høsten vist jeg kommer inn. Så lurer på om dere trenger hjelp til forskjellige oppgaver hos dere. Jeg er godt service innstilt og jobber godt med mennesker og dyr. Jeg kan hjelpe med alt dere trenger hjelp til, om det er kunder, telefoner, rydding,varer vasking av bur osv, mate dyr, snakke og kose med dyrene som trenger det:)være dyrepleier og assistere det dere trenger hjelp med. Jeg lærer veldig fort og håper på å lære masse av å jobbe hos dere,

jeg er veldig blid, sosial og hyggelig jente, jeg har hatt katt hele livet og drevet med riding før og egasjert i dyrebeskyttelsen og håper på det kommer dyre politi til norge som også er en drøm å bli for å hjelpe alle de dyrene som trenger det så sårt i landet vårt. Og håper dere kan hjelpe meg på veien med å jobbe hos dere og lære mer om dyr og dyreklnikk bedriften.har dere noe i bergen som trenger hjelp?

håper på positivt svar

MVH Mariele Lunde
mariele.lunde@gmail.com

karinabunes@hotmail.com
Hei
Mitt navn er Karina G. Bunes, jeg er 21 år og kommer i fra øya Stord i Hordaland kommune. Fortiden så studerer jeg i England, her går jeg 3året nå på animal management zoo and companion, jeg er ferdig med bachelor graden min i mai og ønsker da gjerne å få en dyrerelatert jobb.
Jeg er kjempe glad i alle typer dyr, men har spesialtisert meg innen kjæledyr og villdyr (de som ofte finnes i dyreparker). På videregående gikk jeg på Voss Jordbruksskule, 2 år på agronom og 1år på vanlig studiekompetansen, slik at jeg fikk generell studiekompetanse.
Som sagt så er jeg ferdig å studere i mai, og er veldig usikker på hvor jeg skal begynne å søke jobb, hva jeg skal søke på, hva som overhodet er mulig.. Jeg håper der har noen tips eller kanskje noe å tilby meg.
Dette er min email adresse, ønsker å bli kontaktet på denne emailen. Siden jeg fortiden er i England, så har jeg bare engelsk nummer.
Med vennlig hilsen
Karina G. Bunes

Jeg er en jente på 18 år som fortiden går på studie spesialiserende i 3 klasse på Laksevåg videregående skole, men videre etter videregående har jeg lyst å jobbe med noe innen dyr. Jeg har vært interessert i dyr siden den gangen jeg visste hva dyr var, og spesielt interessert i hest, hund og katt. Jeg har selv en katt som heter mina som nettopp har hatt 4 kattunger, men de er solgt nå. Jeg har også mye erfaring når det gjelder hunder siden jeg gikk på tur med alle naboene sine hunder hver dag når jeg var liten, og jeg har også hatt en dobermann når jeg var liten. Uansett er interessen veldig stor for å jobbe her og jeg håper på en positiv tilbakemelding.

Mvh. Astrid Haukland Skage astrid-skage@hotmail.com

Jeg har ikke tlf for øyeblikket, så dere kan få kontakt med meg på 41669084 eller denne e-post adressen jeg sender fra!

Jeg er en kvinne som aktivt søker arbeid. Jeg er en god, ærlig, oppriktig, hardworking, hjelpsom person som liker å ta på seg nye utfordringer, jeg liker å jobbe i team, som alene jeg kan tilpasse seg ulike situasjoner.

Jeg er en ung polsk kvinne på 27, gift med 1 barn og har bodd og jobbet i Norge siden mai 2005. Mitt ønske er å fortsette å være i Norge og få en god jobb her.
For tiden snakker jeg litt norsk, men vil gå på kurs så snart jeg har fast inntekt.

Jeg er oppriktig, ærlig ,omsorgsfull, empatisk og tålmodig person som vil helst jobbe i et krisesenter for dyr eller som assistent i veterinærmedisin. Jeg er lærevillig, ansvarlig og pålitelig. Jeg elsker å hjelpe alle dyrene som trenger hjelp og trives veldig godt rundt dyr
Jeg liker seg ute og å ta bilder av natur.
min e-post iwona.bejm.setskog@gmail.com
min mobil 94284348
hilsen Iwona B.

Jeg heter Anita Malek og jeg har flyttet tilTrondheim i løpet av de siste dagene.
Jeg er polsk og har flyttet har med mannen min som har funnet en jobb her.
Mine største lidenskapet er hunder og jeg har aldri drømt om å jobbe med hunder og hjelpe dem. Jeg elsker hunder og jeg er overbevist at det kunne være en perfekt person til å passe på hunder eller hjelpe i din dyrelink som en assistant eller praktikant?
Jeg ville spørre om du leter etter noen til å jobbe eller hjelpe, kanskje en deltidsjobb ellers du vet hvor og hvem kan jeg spørre om dette?
Jeg ville være veldig takknemlig for hjelp . Jeg håper og høre fra Deres snart,
med vennlig hilsen,
Anita Malek
ps.jeg vedlegger min CVen. Jeg har jobbet allerede med hunder i Polen,passet på dem i Hundepensjonat ,so jeg håper at det skal være en fordel. Jeg håper å høre fra dere snart,med vennlig hilsen,
Anita Malek
sweeney1717@gmail.com

hei jeg er en gutt på 21 år, som ønsker å jobbe med hunder, jeg er selv oppvokst med hund, derfor ingen problem med hunder! lurer derfor på om dere har mulighet for en praksisplass evt jobb?
ta gjerne kontakt på mail eller på 47955930 for en hyggelig prat :)

Jeg er en voksen dame på 44 år og heter Cathrin Haugsland. Jeg har elsket katter siden jeg var liten. Jeg har 3 tamme og 6 utekatter. Jeg ha katter i over 16 år lært meg å gi medisiner, gjennopplivning av en av kattene som ikke fikk noe sequele i form av hjerneskade, men faktisk er en av de smarteste, stell etter kastrering/ sterilisering. Jeg er nå i praksis på en dyreklinikk og trives veldig godt. Jeg tar et nettstudie for å bli veterinærsekretær, det er et relativt nytt studie, men vetfinærsekretærer er utdannet. Jeg lærer om fòr ved ulike tilstander, fjerner flott, barberer katter med klumper i pelsen og assisterer ved tanntraksjoner. Jeg skal også lære å besvare telefoner. I tillegg er jeg med å vaske og sterilisere instrumenter, og vaske slik at det er rent, f. eks i operasjonsstuen, samt klargjøre til operasjon. Jeg er i praksis en gang i uken , og kan tenke meg å jobbe litt evt. gratis i en smådyrklinikk eller kattepensjonat for å lære enda mer. Spesielt å være med på inngrep og pleie dyr etterpå. Jeg har vært sykepleier i over 20 år. Jeg har også vært helsesekretær. Jeg kan arkivere og er flink til å skrive fort på maskin.

Dersom dere ønsker min cv så er min facebookadresse cathrin.haugsland@lyse.net


Hei. Jeg er en jente på 22 år som kommer fra Strømmen, men har nå tenkt til å flytte til Trondhjem innen de neste
3 mnd.
Jeg er veldig interresert i dyr, trives godt med de, og kunne tenke meg å jobbe med noe jeg virkelig brenner for.
Jeg vil gjerne gi noe, gjøre noe positivt og fornuftig og gjøre noe som gir mening for meg. Dyr har alltid
vært et stor del av livet mitt, og jeg får livsglede av å være rundt de.
Jeg har hatt katt i 19 år, og setter alltid dyrets behov foran mine egne og andres.
Jeg kunne tenke meg en heltidsjobb som har noe med dyrhold, dyrepleie og/eller dyrevern
å gjøre.

Ta kontakt hvis dere ønsker CV, og trenger meg :)
Mail: sokkesak@hotmail.com Tlf: 99418144 (er tilgj. på tlf om ca 3 uker)
Mvh Oda Bugge Dystland.

Hei mitt navn er busoni bettina,
Er en dame på 51 år, optatt av helse og trening
Er oppvokst md maase dyr
er halv italiensk ,
Mitt ønske er å kunne hjelpe og gjerne jobbe md dyr gjerne puse katter viisst dt trengs eller får mulighet .
Ring gjerne 92423083 visst dere er interessert eller trenger noe form for hjelp
Vennlig hilsen busoni bettina

My name is Dorota, I'm 28 years old. I came to Norway and I live in Trondheim. I want to work and live in Norway, to know the character and customs of this country. I like to be in motion on the open air in the company of animals. I want to combine this with work. In my house have always been animals: hamster, fish, rat, guinea pig. Now I have a cat. A real passion for horses.
I graduated from zootechnical department of the University of Science.
During my studies I worked in a stud farm: take care of the horses, feeding, washing cleaning stables, riding. Leter, I worked in private stables. I worked on the farm of sheep and goats.
I like learning new thing, explore new place gain experience.
I have a driving license B, I completed a curse on forklift.
I am looking for a friendly farm, stables or breeding with animals, where will I be able to work as a volunteer. I do not have a permanent job and do not want to sit idle at home.
email: dorotabesztak85@gmail.com

Jeg er en kvinne på 28 år, utdannet sykepleier og har en bachelorgrad i antropologi. Jeg ønsker å jobbe med dyr på heltid og er åpen for det meste. Jeg jobber for tiden på en gård i Australia, men er tilbake i Norge til sommeren. Jeg har erfaring med hester, lærer for øyeblikket horsemanship etter Pat Parellis program.
Eline Berggrav
(elineberggrav@gmail.com


 

 

 

Dyrelink Norge

We at Dyrelink care about animals.

hundpensjonat

hundpensjonat

hundpensjonat

katt i kattepensjonat