Dyreklinikk

  OMPLASSERING AV KATT

Her på vår omplassering av katt side. Kan du legge inn bilder av katten som trenger nye hjem. Send oss en mail og legg ved bilde så ordner vi resten.

Husk å oppgi:

Type katt, alder, kjønn, gemytt (barnevennlig? vandt til katter? Aktiv? etc), pris, bilde, sted og kontakt info

Send info til: post@dyrelink.no

Ikke glem å legge til telefonnummer eller e-postadresse!

Dyrelink.no fraskriver seg ethvert ansvar for dyr som blir omplassert på disse sidene. Vi anbefaler alle våre lesere å tenke seg nøye igjennom før anskaffelse av dyr. Kjøp av dyr bør aldri skje på impuls.

"A cat is for life, not just for christmas"

 

Side oppdatert 10 mai 2016

 

Hei. Omplassering av katt. Mvh Anita Johnsen 41377141

For noen år siden tok jeg til meg en katt som trengte et godt hjem. Katten jeg hadde fra før reagerte veldig sterkt på det, men etter noen måneder slo hun seg til ro, og jeg beholdt Knerten fordi han var en engstelig pus som jeg ikke hadde samvittighet til å omplassere slik situasjonen var. Nå er Knerten blitt en selvsikker og sosial pus og vil overta styringen i huset, noe min gamle katt reagerer svært negativt på. Jeg er redd det vil gå ut over helsa hennes hvis de fortsetter å bo sammen, og det er stressende for de begge.
Knerten er en fantastisk snill og hensynsfull katt. Han er alltid vennlig, selv når han har vært redd og engstelig, men det er lenge siden; nå er han er glad og trygg katt. Han har før vært litt redd for folk, særlig menn, men de siste årene har han blitt kjempesosial og kommer frem for kos. Jeg er sikker på at han vil komme til å trives i et nytt kjærlighetsfylt hjem.
Peneste svarte katten med smoking og grønne øyne, du kan ikke la være å elske denne gutten. Han har heller aldri hatt noe problemer med helse mens han har vært hos meg, så han er billig i drift. Han blir ni år i år og har litt grå pels i nakken, men han er ikke blitt gammel og slapp! Han elsker å være ute, så han må ha mulighet til det i sitt nye hjem. Han er en aktiv pratete katt som går veldig bra overens med andre katter. At han har holdt ut med Pusemor nå i flere år sier sitt, hun er vanskelig men han er stadig vekk like tålmodig med henne.
Jeg gir bort Knerten gratis, men vil gjerne ha oppdateringer om hvordan det går med han, mulighet til å komme på besøk ol.
Selv beholder jeg den sære kranglete dama mi. We are meant to be.
Kontakt meg på mail som.sigrid@gmail.com.

Hei, vi fikk Nix i Oktober, hun er født 21 juni. Moren er hellig birma og faren er gate katt. Hun har en utolig myk pels som er kort håret. Hun er veldig sosial og leken. Har en mus som vi kaster så henter hun den tilbake. Vi har en liten gutt hjemme som ikke trives med katt. Dette er ikke trivelig hverken for katten eller sønnen våres. Hun kan helt sikkert være i et hjem med barn som er rolige. Håper dere klarer å finne et nytt hjem til pusen vår, som er oppkaldt etter en av Plutos måner. For kontakt ring Anita 41377141

Hei
Her er mine to fantastiske katter som trenger ett nytt hjem.
Molo - 8 år og verdens beste musefanger. Stor katt med mye pels. Elsker å kose, ser deg rett i øynene , sosial type. Er mye ute men er veldig kjælen. Ligger klin inni ovnen når han fryser😀
unitro@me.com

Letter trygd hjem for en skvetten katt.han er 4 måneder gammel levde ikke med barn men med andre katter og hund . Han er grå stripete. Veldig kosete, når han er ikke redd (det blir litt av tiden.) Veldig skeptisk til nye mennesker. Noen kan han bli komfortabel med etter en stund. Ønsker et godt hjem til han.
Adressen vikingjordet Heggedal akershus tlf 97397986. Skal sende bilde av han med mitt tlf nr som referanse.

Hallo jeg har en flott 11 år gammel hannkatt som jegdesperat trenger et koselig hjem til.
Jeg bor for tiden i et kollektiv med 3 andre og han ene har fått allergi mot katter.
Er det mulig og ta hantildere?
Jeg vil ikke avlive han,for han er i kjempe humør og frisk som bare det,men han kan ikke bo her lenger.
Jeg er kjempe lei meg for detfor han harvært en så god følgesvenn ialle årene jeg har hatt han.
Jeg vil jo ikke gi hanbort,menføler at jeg ikke har noe valg siden jegkke har økonomi til og flytte for meg selv såvi to kunnebo sammen lenger.
Kan dere hjelpe meg?
Jeg vet ikke hva jegskal gjøre med han??
Jeg har og en annonse på finn om han.
mail er olevocal@gmail.com mobil er 94033074
Mvh
Ole Nicolay Walle

Vi må med tungt hjerte omplassere katten vår pga av flytting.
Hun er renslig,sterilisert og stue ren...
Hun er 4 år gammel. hu er leken av henne , hun gir beskjed når hun må på do og når hun vil inn igjen.. hun er veldig kosen av henne..
hun liker unger. Hu regere på navne hennes mia..
Dere kan få me toalett,telt,mat, skåler, leker , shampoo , hårbørste...
Ønsker virkelig ikke å avlive henne og håper det er noen så vil ta i mot henne og gi henne et godt hjem....
Det haster veldig mye siden vi flytter innen denne mnd...
Vi bor i rogaland, Hommersåk
Med Vennlig hilsen Veronica
Dere kan nå meg på nr 90 11 62 03 eller sende email : veramoda19@hotmail.com
Ps: Visst dere lurer på noe så er det bare å ringe eller sende melding..

Vi har en hunnkatt 1 1/2 år gammel, snill, renslig, sterilisert (har papirer fra veterinær). Vi må finne snarest nytt hjem på grunn av allergi. Vi er veldig glad i katten. Ønsker ikke å avlive den. Håper dere har en plass til Nikki. Mvh Senaida mobnr: 98897878 på forhånd takk

Hei!
Vi har akkurat fått beskjed om at et av barna våre er allergisk mot katt og må derfor prøve å finne et nytt hjem til pus.
Pus er en snart 9 år gammel, sterilisert og chippet hunnkatt. Hun har bodd hos oss i 7 1/2 år og er et kjært medlem av familien vår. Hun er en snill og bestemt dame, som vet hva hun vil. Hun er glad I barn, kanskje aller mest I litt større barn. Hun bør helst være eneste katten i huset, men kan godt komme overens med en hund. Hun er flerfarget, svart, oransje og litt hvit, og har et veldig spesielt mønster.
Vi bor 30 min utenfor Bergen, send gjerne mail for mer informasjon.
Vennlig hilsen Synnøve
Mailadresse er: synnesand@gmail.com

Hei.
Har 2 blandingskatter med navn Messi og Bella på 1 år som jeg ser meg nødt til å omplassere med tungt hjerte pga flytte til spania.. Reisen blir for lang for dem begge, å omgivelsene helt nye så føler vi tar det rette valget ved å prøve å få dem omplassert..

Messi er en rolig og snill katt som også liker veldig godt og være ute å hilse på de andre kattene i gaten. Men han er også veldig hjemmekjær å liker å være inne på kveldene/nettene. Helst i sofaen på min sønn frank's fang:) men skittentøyskurven funker også bra den noen ganger for litt avslappning:)
Messi er kastrert, chippet, vaksinert og har pass.

Bella derimot er litt mer av den forsiktige typen katt.. Ikke missforstå meg, hun er verdens søteste og godeste lille pusejente, men trenger litt mer tid en messi på å varme seg opp for nye mennesker og slippe seg løs..
Bella er veeeeldig hjemmekjær, hun liker seg best inne hvor det er rolig og behagelig, men hender hun stikker hodet ut døra en time eller to noen dager.. Bella er veldig leken når en blir kjent med henne, og hun er veldig glad i kos. Hvis hun kan så følger hun som regel etter deg de fleste steder.. Spesielt når messi er ute og lufter seg.
Bella er chippet, vaksinert og har pass

Bella er veldig avhengig av sin bror Messi. Så derfor vil vi at pusene våres får nytt hjem isammen.. i rolige omgivelser, med gode områder utenfor til å sniffe og leke litt. Med andre ord, så er f.eks ikke et leilighetskompleks midt i en by noe som passer dem.

Ta kontakt på: lisevicbu@live.no hvis du ønsker å gi messi og bella et nytt å kjærlig hjem.

Mvh. Lise

To vakre og snille hannkatter gis bort. Det er med tungt hjerte at jeg gir dem bort, men jeg ser meg nødt til å gjøre det, da jeg ikke lenger har mulighet til å ha dem pga forandring i bo- og livssituasjon. De er ca 5 år gamle og kastrerte. De er veldig avhengige av hverandre, og det er derfor viktig at de kan komme til et hjem der de kan være sammen. Det må også være utemuligheter for dem i det nye hjemmet, da de er vant til det fra før. De er litt sky, men tilpasningsdyktige, og er veldig glad i kos og oppmerksomhet. Utstyr som bur, dokasse og klatrestativ følger med. Kontakt Kevin på tlf 90011319 ved interesse.


Det er med tungt hjerte jeg er nødt til å gi bort min 12 år gamle hunn katt Mushi.
Vi har akkurat fått greie på at min yngste sønn på 11 år er veldig allergisk mot katter.
Mushi er en sterilisert hunn katt som er veldig kosete og snill. Hun er veldig snill mot barn da hun er vokst opp med meg og mine tre sønner.
Vi ha hatt Mushi i 11 år.
Håper noen kan hjelpe meg!
MVH
Helene Langum
Mob. 46960486
E-post: helene.langum@opuscapita.no

Hei har kommet i en litt vanskelig situasjon, i juni måtte jeg å min datter flytte ut fra den gamle leiligheten vår der vi kunne ha to katter, med tanke på beliggenhet til skole å venner måtte vi begrense hvor vi flyttet. Der vi bor nå er huseier streng med at vi bare kan ha en katt, så da ble vi enige om å beholde svarten som er en 14 år gammel kastrert hannkatt, så da med en klump i halsen må vi finne ett nytt hjem til hviten. han er rundt ett år gammel er ikke kastrert, er helt hvit med blå øyne, som får ett rødt skinn i mørket, i sommer blev han solbrent på øra, mulig han er (albino) han er veldig glad i oss, kan være tilbakeholden ovenfor nye mennesker men blir fort vandt, han er glad i barn, image002.jpg@01D0E42D.E090ED80i over en måned nå har han måtte være inne noe som er hjerteskjærende da han er vandt til å være ute.
Håper dere kan finne noen som kan gi ham et nytt hjem
Med håp svein halvorsen…
Navestadveien 93, 1738 borgenhaugen (Sarpsborg)
Epost: nievs-svein@hotmail.com
Tlf:40633311

Svea er en hunkatt, født i Sverige hos mor mi 4. juli 2003, som trenger et nytt hjem. Hun er sterilisert og chippet. Svea er snill og liker å bli kost med, men hun liker og å være sjef, så hun er ikke så glad i å ha andre dyr i huset. Hun kan være redd for fremmede til hun blir vant med dem.

Ulla E. Nilsen
2690 Skjåk
ulla.nilsen@hotmail.com
Tlf: 90 92 81 73

Jeg må desverre gi opp min hannkatt da jeg er blitt gravid og mannen min allergisk.
Vi har prøvd å finne et hjem til han, men ingen lykke.

Pusen jeg snakker om er en ukasterert hannkatt på litt over 1 år
Blanding med huskatt og orientaler (tror jeg)
Han er svart med hvitt på potene og korthår.
Utrolig kosete og gir masse kjærlighet.

Vi håper noen vil ta over vår vakre Tarzan

mvh Maici Alexandra

Gamle Isevei 45, 1738 Borgenhaugen
maicialexandra@hotmail.com
48402604

Det er med tungt hjerte at jeg må omplasseret min katt, da det ikke er lov med husdyr der jeg bor nå. katten er jente og er veldig kosette og rensli, vant til å være både ute og inne. Hun er 5.måneder gammel og er vant til både andre katter og barn. Jeg håper noen har lyst til og ta over katten min og gi den et godt hjem.
Vennlig hilsen Mona Green
E-post: monaa_1993@hotmail.com

Har en hu katt Molly på 3 år, og ei på 4 år Donna, de går ikke godt i lag, redda en hannkatt i desember 2014, hadde han 1 mnd, var veldig syk og måtte dessverre avlive den.. Molly begynte og markere inne da den kom, men har bare forsatt, overalt i møbler osv, har prøvd flere ting.. Men stopper ikke. Tenker det blir vanskelig og omplassere henne men må prøve, hun er veldig kosete, ligger i fanget, og er ei lita dronningSmiling face with open mouth and smiling eyestenker hun må en plass uten andre dyr...hvis ikke er tanken på la henne sovne inn... Er selvsagt ikke noe vi ønsker men hun kan jo ikke få ødelegge alt her husetFlushed face
Vi bor i Bryne, Rogaland

Hanne mob; 47067098
Sendt fra min iPhone


Vi har en ca. 6 år gammel blandingskatt. Det er hunnkjønn og kastrert.
Den er svart-grå.

Vi vil gjerne få gitt den over til en ny eier som kan ta seg bedre av den enn oss for øyeblikket. Etter at vi fikk barn for et år siden, så føles den
mer til bry enn glede dessverre.

Den er i utgangspunktet litt var og nervøs til helt fremmede, og kan signalisere irritasjon om den blir klappet av feil person til feil tid.
Men om man er litt forsiktig i starten og ikke minst tilbyr en godsak eller to, eller litt snacks, så tar det ikke lang tid å bli kattens beste venn.
Når den blir vant og trygg på deg så er den svært kjærlig, kosete og lett og lese. Den er ikke aggressiv, men vil i situasjoner der
den blir jaget eller truet av en annen nabokatt, bli svært oppjaget og man bør være forsiktig med å dytte eller ta den opp.
Av de aller nærmeste den er trygg på så liker den å bli kjælet med på magen.. Den legger seg gjerne hver kveld på sofaen med magen opp
og viser tydelig at den trenger litt kos.

Vi har en sønn nå som er 10 mnd. gammel og katten har aldri vist noen aggresjon eller vært til fare for ungen. Selv når sønnen vår har tatt tak
i hårene og dratt i den eller grepet fatt i halen eller rundt livet, så har den bare skygget banen. Så den viser ingen tegn til å være truende. Vi har også
vært veldig bevisste fra dag 1 at vi må bringe katten inn i teamet og ikke lukke den bort fra babyen. Så da har vi nok klart å gjøre den tryggere på situasjonen.

Den liker å vandre mye ut og inn av huset, så det kan være lurt med kattedør om man vil slippe mjauing og åpne dører hele dagen.
Den er svært territoriell, som de fleste katter. Den sjekker gjerne alle rom, og vil gjerne ned i kjeller og vil mjaue foran døra om man ikke
slipper den ned i ny og ne.
Vi gir også bort det vi har av utstyr til katten. Klatretårn, frakteboks, sandboks, skåler, vann og matdispenser…etc…
mvh
Audun Janøy
Produsent - Audun Janøy Media
mob: (+47) 951 19 891


Omplassering av katt.
Hun er født 4 juli 2013, skipskatt.
Sort og hvit.
Jeg kunne ikke ha henne og med tungt hjerte i januar 2015 , tar en dame henne til seg.
Her sies det nå i etter tid at hun ikke skulle ha pusen men passe pus.
Jeg kan ikke ha pusen dessverre og dette har jeg vært klar på hele tiden.
Der hvor pus nå bor, får jeg jevnlig telefon samtaler fra om at jeg må hente pus.
Noe jeg dessverre ikke kan.
Forferdelig trist, for jeg savner pus.
Jeg har ikke lov til å ha katt her jeg bor.
Og det er ikke bare å finne en ny bolig hvor det er lov med katt.
Pus har stativ og do som selvsagt følger med.
Plumbo som jeg kaller pus, er veldig kosete og er vant med barn og hund.
Mvh Cassandra Pacino
Mobil : 45 66 62 14

Svart og kastrert hannkatt 1 år, gis bort.
Jeg må med tungt hjerte gi fra meg lille Simba på 1 år. Han er helt svart, kastrert, rolig, og veldig kosete. Han er en skogskatt, og trives best inne. Det hender han går ut, men går som regel ikke langt. Han har fått alle nødvendige vaksiner, og ormkur for resten av sommeren/høsten. Jeg befinner meg i Vestfold, og har mulighet til å frakte han til deg. Jeg har også en del utsyr som kan følge med, bl.a. kattedo, et lite ute-hus, katteseng, klatrestativ, matskåler, osv. Han er veldig menneskekjær. Håper noen der ute har mulighet til å gi Simba et nytt og koselig hjem. Jeg kan kontaktes på tlf: 45450710.jeg må dessverre omplassere katten min.
Det er en grå-stripete, kastrert hannkatt på 4 år. Jeg fikk han og hans bror i april, men pga en nabo som hele tiden gir han mat slår han seg ikke til ro hos meg. Han følger heller ikke etter sin bror, som har slått seg til ro.
Jeg har også hatt kontakt med dyreværnet som anbefaler meg at han omplasseres.
Han er en flott katt, glad i andre katter, han er aktiv, glad i å være ute og kjælen.
Det følger også med helsekort, som jeg fikk med av hans tidligere eiere.
Jeg må finne et nytt hjem til han så fort som mulig, slik at han får et hjem han har tilhørighet til.
Jeg bor på Labråten i Fredrikstad og hans nye hjem bør ikke være i samme gata. Jeg kan kontaktes på tlf. 47279316 eller på denne e-posten. Jeg håper dette ordner seg raskt, for hans skyld.
Mvh
Hanne Holm Johansen

Jeg må desverre gi opp min hannkatt da jeg er blitt gravid og mannen min allergisk.
Vi har prøvd å finne et hjem til han, men ingen lykke.
Pusen jeg snakker om er en ukasterert hannkatt på litt over 1 år
Blanding med huskatt og orientaler (tror jeg)
Han er svart med hvitt på potene og korthår.
Utrolig kosete og gir masse kjærlighet.
Vi håper noen vil ta over vår vakre Tarzan
mvh Maici Alexandra
Gamle Isevei 45, 1738 Borgenhaugen
maicialexandra@hotmail.com
48402604

Hei!
Denne katten vandrer rundt til alle døgnets tider i all slags vær og vind. Jeg begynte å mate den, og da så det ut til at den ikke var vant til å spise regelmessig. (Glefset i seg maten) Tok den med til veterinær som sa at katten var mitt ansvar fordi den kommer daglig på min eiendom og jeg har matet den. Den har hverken halsbånd eller chip. Veterinæren sa at ifølge mattilsynets lov er katten min, men jeg kan ikke beholde den da jeg allerede har en katt fra før som ikke går overens med andre katter.
Jeg vet ikke så mye om katten, men det er en hunnkatt (kaller henne Gråpus) som tydeligvis trenger et trygt hjem. Hun er veldig kosete, og maler høyt når man stryker og prater med henne. Hun ser ut til å være nokså gammel, så det kan være best om hun kommer til et rolig hjem. Hun holder til på Slåtthaug, Madla området.
Ta gjerne kontakt på mob 90 888 477 eller send en tilbakemelding på mail, slik at jeg vet om dere kan hjelpe eller ikke. Håper uansett på svar.
Mvh Sonja Kring

Da jeg må flytte til Oslo ifbm jobb, har jeg dessverre ikke noe valg og må finne en ny familie til katten min Marcello. Han ble født sommeren 2010 og er blanding av skogskatt og grå skotte. Han er en katt man blir veldig glad i, selv om han også kan være krevende på sin måte. Han vil nok trives best i et rolig hjem, hvor det er mye tid til å leke med han. Helst en familie uten barn og uten andre katter. Marcello er veldig energisk og leken derfor er det viktig at han får gode og trygge utemuligheter. Marcello er ikke en typisk pus som vil ligge i fanget og få kos, han er ikke så glad i å bli løftet heller, men kommer bort til deg selv. Han trives med selskap og vil helst være i samme rom som deg. Marcello er kastrert og chipmerket.Send gjerne en melding eller ring meg på 41345804 for mer informasjon.
Vi har en hunnkatt 12 år gammel som vi dessverre ser oss nødt til å finne et nytt hjem til, fordi vårt barnebarn har utviklet allergi mot katt. Sissi som hun heter er en snill og pen katt. Hun er sterilisert og øremerket. Liker å være ute sommerstid, men trekker inn når vinteren nærmer seg. Hun er renslig og går til døren når hun vil ut.

Mvh
Stig Holøs
Syrinveien 16
1711 Sarpsborg
Mob: 95123792

Vi må med tungt hjerte omplassere vår skjønne huskatt, Lussi på 11 måneder som vi er blitt veldig glad i.
Lussi er en langhåret, snill, kosete, kjærlig og stueren katt som det er mye selskap i.
Hun har bodd i leilighet i Inndalsveien hvor det ikke har vært trygt å være ute på grunn av trafikk, og er nå på jakt etter et rolig sted hvor hun kan nyte ute og inneliv.
Lussi passer sammen med en kjærlig, omsorgsfull familie som vil ta godt vare på henne.
Hun er nylig sterilisert og har fått ormekur og vaksineringer. Det eneste hun trenger er å bli ID-merket.
Matskåler, bur, toalett, leker og diverse følger med.
Jeg kan kontaktes på tlf og mail:
97 89 28 64
helene-hjelmeland@hotmail.com

Katten min Nico-Robin gies bort

Må dessverre gi bort katten min grunnet flytting. Dessverre.


Ho er en herlig katt! En mer kosete katt finner du ikke! Ho gjør aldri noe galt, ikke som jeg vet om ihvertfall. Ho har aldri vært ute, så hun er ren innekatt.
Ho trenger litt ekstra tid på seg, til å tilvenne seg ny plass og nye mennesker.
Ho er litt nervøs og redd av seg. Men når ho blir kjent med deg, så er ho verdens herligste!

Ho er 1 og et halvt år gammel.
God blandings katt.
Snill og kjempe kosete.
Innekatt
Kjempe renslig!
Ikke kastrert!
Ho er ikke vant med hunder.
Vært sammen med 2 andre katter, men ikke nå lenger, nå er det bare hun, så vet ikke om hun går sammen med andre katter. Men uansett en herlig katt!
Ho har ikke noe helseproblemer!

Kontakt person: Connie Karlsen
Kontakt informasjon:
Mobil: 975 47 428
E-post; Connie_hkarlsen@hotmail.com
Adresse: 6674 Kvisvik
(ingen gateadresse)
Ikke så langt unna Trondheim(2 og en halv time) Og ikke så langt unna Molde Og Kristiandsund

Vi har lett etter et nytt hjem for vår kjære hannkatt Lillepus siden august, og trodde at vi hadde funnet et godt hjem til ham, men nå - bare et par uker før vi skal flytte til utlandet - har vi fått beskjed om at denne familien ikke kan ta imot ham likevel.
Lillepus er en ca.12 år gammel sort og hvit norsk skogkatt. Han ble adoptert av oss da han var ca. ett år gammel. Han er veldig snill og ikke fresete og klorete og uforutsigbar i det hele tatt - slik som noen katter kan være. Han er vokst opp sammen med en annen, litt eldre hannkatt, som er død nå.
Vi bor i enebolig i landlige omgivelser utenfor Årnes, men skal flytte til sentrum av Budapest ( til en leilighet i 3. etasje i en leiegård). så vi kan dessverre ikke ta ham med når vi flytter dit.
Han er vant til å gå ut og inn av huset hos oss.
Vi er kommet i veldig nød siden vi fikk dette avbudet - det er vår største bekymring i forbindelse med flyttingen.
Han er kastrert og vaksinert og sunn og frisk. Vi vil også nevne at han har mistet en del av halen sin, noe som gjør ham lett å kjenne igjen!
Vi planlegger å flytte til Ungarn nokså snart etter 20. februar. Bilde av Lillepus følger vedlagt.
Med vennlig hilsen
Dora Prebensen og Keith Dennis
Evangvegen 67
2150 Årnes
Tel. 63 90 14 49/ 911 72 599

jeg ønsker å få min utrolig flotte katt omplassert da jeg desverre ikke har mulighet til å beholde han lenger.
Det er med et tungt hjerte jeg har bestemt meg for dette, men jeg mener dette vil være for hans beste.
Hans navn er Snusmumrikken, han er ca. 3,5 år gammel.
Han er kastrert og chippet.
Han er utrolig kosete, men også en litt redd pus så han vil trenge mye kjærlighet.
Jeg hentet han hos redddyra da han var 6 mnd gammel, og jeg misstenker at han har hatt en litt tøff oppvekst.
Han er vandt med andre katter da han har bodd med en annen hankatt i nå 3 år.
Han elsker å være ute, og er storsett bare inne når han er sulten eller trenger litt kos.
Han er også vant med barn.
Han er en veldig snill pus og gjør aldri noe galt.
Han har hatt tilgang på kattekasse inne, men bruker den sjeldent da han er såpass mye ute.
Han bor nå i porsgrunn i telemark.
Jeg håper han kan få et trygt og godt hjem og vil bli behandlet med mye kjærlighet!
Mvh. Marthe Aurora Rugtveit
tlf. 47689339


Fra
Tor Håkon Sivertsen
Oterlia 19a
4950 Risør
Vi bor i Risør og har en katt som er 6 år gammel. Den stelles godt på eiendom med naturtomt i villastrøk.
Vi får rett som det er besøk av ung svart hankatt ( ett par år gammel?) .Denne er forlatt nylig av eier som antakelig har flyttet.
Vi kan ta vare på denne svarte hankatt for omplassering hvis avtale først blir gjort.
Hilsen Tor H. Sivertsen


navn: Turboneger
Kjønn: Hun
Alder: 1 1/5 år (Født 28 august 2013)
Rase: Blanding
Bosted idag: Bryne
Turboneger er i hovedsak en inne katt, men har begynt å være litt ute i det siste.
Hun er stueren – å har aldri hatt problemer med dette.
Hun er vandt med bil å reise – da vi har feriert mye sammen.
Hun er en veldig leken samt kosen katt. Hun kan være litt skvetten i nye omgivelser men finner seg fort til rette.
Hun går godt overens med noen katter. (ikke alle)
Turboneger er redd bjellelyden (fra bjellen som ofte er på kattehalsbånd)
Hun er sterilisert å vaksinert!
alt av katteutstyr følger selvsagt med:
katte do, mat skål, bur, klatre/klorestativ etc.
Kontakt meg gjerne om du kan være interessert i å gi godt å trykt hjem, da hun er en katt som liker oppmerksomhet å kos.
Mvh
Christine Ree
+47 41 76 7446
christine.ree@hotmail.com

Vi har en hankatt som trenger et nytt hjem . Han er ca 3 år , og er en snill og elsker å bli kost med . Han sier i fra når han vil ut , og når det begynner å bli lite mat / drikke i skåla hans . Vi har dessverre begge allergi og astma , og vi blir bare verre og verre av dette pga katten . Vi håper det er noen som kan ta imot Puselusken , og gi han et godt hjem . Vi bor i Aurdal i Valdres , tlf 61178191 / 94475641 .

Haster! Luckas trenger raskt et nytt hjem på grunn av allergi. Han er 12 år gammel, langhåret, kastrert. Luckas er en rolig, sosial og kosete pus som begynner å dra på årene men allikevel er han leken og glad i å være ute (selv om han trives best inne i godstolen nå når kulden er kommet) Han er vant til barn og andre katter men bør ikke bo sammen hu-katter.
Mvh Ingvild Skogstad
Sølve solfengs veg 9d
2618 Lillehammer
Skogstadingvild@gmail.com
90780778

Vi er en familie på 5. Har hatt katt i 15 år, så vi er vandt med katt.
Vi søker en jente katt helst under 6 mnd gammel.
Alle farger unntagen sort.
Mvh
Kim Gøran Persen
Horten
Tlf: 41622573

Hei. Jeg har ei hunnkatt på ett år som jeg dessverre må gi bort pga. flytting. Katten er barnevennlig, leken og veldig renslig. Den er også sterilisert, vaksinert og ID-merket. Hun liker å gå ute, og bruker ikke innedo. Jeg skal flytte den 20. desember fra en sokkelleilghet til et boligkompleks, så jeg trenger å omplasseres henne så fort som mulig.
Adresse : Åsliveien 21, 3523 HALLINGBY
Tel: 46807252


namdal91@gmail.com
Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg med å omplassere katten min.
Jeg må dessverre flytte innen 31/12, og får dessverre ikke ta med meg min nydelige pus "Charmy" til det nye hjemmet. Jeg er svært lei meg for dette, men ønsker så gjerne noen kan overta Charmy. Jeg har forsøkt over facebook, finn.no, venner & familie, men så langt uten hell. Jeg vet snart ikke hva jeg kan gjøre før Chramy står uten et hjem..
Jeg håper dere kan være behjelpelig :-)
Charmy er en hannkatt på 1,5år som er både kastrert, vaksinert og Id-merket. Han er ekstremt kosete og har en helt fantastisk personlighet :) Han elsker å være ute i fri natur, og er dermed blitt veldig stueren, da han alltid gjør ifra seg ute.
Jeg legger ved noen bilder av han :-)
Dersom mer informasjon trengs, så ikke nøl med å ta kontakt!
Ida Marie Namdal

Hei jeg trenger et nytt hjem til min pus grunnet allergi, Han heter Belzenef er ca 5 år, og er en kastrert hannkatt. Han kan være skeptisk til fremmede til å begynne med men etter hvert så blir han en stor kosegris. Liker å sove sammen med deg i sengen og sitte i fanget ditt. Skravler titt og ofte. Går bra overens med andre katter bare gi han litt tid til å bli kjent med de. Har ikke hatt noen kontakt med barn men det skal ikke være noe problem basert på hans oppførsel med andre mennesker. Har bodd inne det siste 6 mnd grunnet at jeg bor i blokk, før det så har han hatt et stort uteareale og boltre seg på, han trives godt både ute og inne. Skal ikke ha noe for han vil bare at han får et godt hjem. Bor på Hamar.
Kontakt info
Tlf 90720096
Epost. perkristian.haukaasen@gmail.com

april-blackie@hotmail.com
Pus er 1 år gammel jente. Hun er en innekatt. Hun er ikke kastrert og hun bor på gjøvik. Eieren har ikke kapasitet til og ivareta henne. Hun er renslig og utrolig kosete. Jeg håper virkelig at noen kan ta vare på pus så fort som mulig. Pus fortjener det og trenger det. Hun er barnevennlig og vandt til andre katter og hunder
Mvh ingunn Olsen.

Hei.
Vi har en sterilisert skogkatt som vi dessverre må omplassere på grunn av flytting fra eget hus til leilighet i blokk. Vi har 3 uker på oss før vi må flytte ut av huset.
Her vi bor har vi skog rett utenfor døra og vår katt liker seg i slike omgivelser. Fra snøen forsvinner på våren til det kommer høst-stormer er hun ute mesteparten av tiden. Hun er renslig og sier fra når hun vil ut.
Hun liker unger veldig godt, er litt skeptisk til voksne da hun nok har opplevd fæle ting før hun kom til oss for ca. 6 år siden. Vi har ikke eksakt alder på henne da hun kom hit som liten og mager. Vi har jobbet med henne i disse årene for å få henne til å stole på oss og at vi kunne få kose med henne, men hun er skeptisk enda.
Min mann er den eneste hun hopper på fanget til og lar han stryke henne. Hun liker å bli kjemmet hver dag slik at hun slipper ”klumper” i pelsen. Vi har vært hos veterinær for å høre hva vi kan gjøre for å hjelpe henne, men de sier at det kan ta flere år før hun slapper av og stoler på mennesker. Hun er veldig redd for hunder.
Vi syns det er leit at vi ikke kan ta henne med oss, men syns hun fortjener en plass hvor hun kan slippes ut og klatre i trær og være nær skog.
Vi ønsker at snille mennesker kan ta vare på henne og gi henne trygghet.
Hun er veldig kjælen når HUN vil, og liker at vi ”prater” med henne.
Alle som ser henne synes hun er den peneste katten de har sett.
Hun er hvit med lysbrun og sort farge på hodet og ørene og flekk nedenfor nakken, halen er busket med alle 3 farger.
Jeg har dessverre ikke bilde av henne nå, men er det ønskelig så skal jeg ordne det.
Med vennlig hilsen:
Grete Fredriksen,
Gossenvn.28,
8430 Myre.
Mob: 92281157/76134545Hei. Jeg har seks kattunger som alle er hvite med svarte flekker.
De er ca 12 uker gamle. De er veldig aktive, og har vært en del ute. De er en blanding av huskatt og norsk skogskatt.
Jeg bor i Stange.
Ta kontakt på nr 46675548, eller e-post vivvi-snuppa@hotmail.com
Mvh Vilde Sandnes

Jeg trenger hjelp til å omplassere vår lille kattefrøken Kitty. Hun er ei flott huskatte med mange av karakteristikkene til en Norsk Skogkatt. Hun er langhåret, 98% sort med tykk brunlig underpels. Hun er 5 1/2år, sterilisert da hun var 2 år gammel. Kitty er veldig kosete og elsker barn og forøvrig alle folk. Hun trives godt å ligge i fanget da særlig å bli børstet/kammet. En tur i dusjen liker hun også. Hun går på do og har ingen uvaner med å klore opp møbler.
Grunnen til at vi ser oss nødt for å omplassere vår snilleste Kitty er at det har i en tid bygget opp seg et stort problem for henne og oss da det er tilkommet svært mange katter i det huset vi bor i samt området rundt oss. Hun er den eneste hunkatten som jeg kan se og det har blitt svært mange kamper om territorium. Kitty er ikke veldig glad i andre katter noe som ikke bedrer situasjonen. Det som er vanskeligst for oss er at hun har begynt å markere inne da spesielt ved dører, vinduer og møbler forøvrig. Dette tror jeg har sammenheng med alle de andre kattene som prøver å ta "hennes plass". Jeg har prøvd å ha henne hos mine foreldre en stund og da endret hun atferd med en gang. Hun var ikke så stresset og ingen innendørs markering. Jeg håper at dere kan hjelpe meg for det er en fortvilet situasjon og tror at Kitty kan få det mye bedre om hun kan få et nytt godt hjem.
Vi bor i Malvik kommune utenfor Trondheim.
Tonje Knudsen
Adr. Grim Saxeviks veg 48, 7562 Hundhamaren
Mob. 93610547

Dukkelise er en veldig liten katt av størrelse. Hun er ekstremt kosete, og kan bæres rundt i armene lenge om hun får lov;-), og liker å ligge på sofaen og kose med deg.
Hun er sort og hvit, ikke langhåret, men heller ikke helt korthåret, og har en myk og deilig pels. Hun har et blått øye, og et gult øye, og stor personlighet. Moren er blanding mellom skogskatt og perser, og faren er en vanlig huskatt fra gaten.
Dukkelise er født og oppvokst hos meg. Årsak til at hun vurderes omplassert; Jeg har tre katter og to hunder i huset i dag (den ene hunden er min datter sin). Den ene katten min begynner å trekke på sine siste år, og den andre overtas trolig av en venninne. Jeg ser at med mye båtreiser i helger og ferier, så blir vi lite hjemme. Ettersom jeg regner med at Dukkelise har mange gode år igjen å leve, så ønsker jeg at hun som liker så godt å kose, fortjener å ha folk litt mere tilstede rundt seg. Hun er verdens beste kosepus, og finner jeg ikke et godt hjem til henne, så blir hun hos meg. Jeg ser for meg at Dukkelise hadde vært perfekt til følgende; som selskap til en voksen/pensjonist enslig dame som trenger det gode selskapet som denne lille pusen er, eller som familiekatt til en familie med barn i fra fem års alderen og opp, som liker å kose og leke med en pusekatt. Dukkelise "prater", og Dukkelise er en veldig kjær katt for meg, som stadig sjarmerer meg med sin lille skikkelse og hengivenhet. Er det noen her, som føler at dette kan være en katt for "meg/oss", så ring gjerne for en prat, eller for en titt på Dukkelise. Vi bor i Bergen Vest.
B
Tlf: 94279672

Hei, er det noen som kan tenke seg å bo hos meg og passe tre katter?? Jeg skal ut på en 7 dagers reise i desember 2014. Har noen som kan komme innom kattene, men vil helst at noen er med dem hjemme hos meg. De er innekatter med stor utegård og egen kattedør ut til den.
Bor ute på Filtvet på Hurum, Buskerud.
Jeg betaler selvsagt.

Har tatt inn en katt som har bodd under en garasje, så hvis noen vil adoptere en søt langhåret svart og hvit katt hadde det vært veldig fint for katten. Mine katter kan akseptere ham, men han er blitt så ofte jult opp at han er redd andre katter, er ca 7 til 8 år. Veldig kjælen. Jeg kan betale forsikring resten av livet og mat for en periode.
Må være ordentlig glad i dyr, - referanser-.
Ta kontakt på- bixxon@hotmail.com -eller 90776111, med hilsen Birgitta.

Min blandingsrase katt /usikker hva trenger et hjem!
Han har bodd en stund hos ei venninne nå som ikke lenger kan hjelpe meg,,
Han heter kiwi, 6/halvt år , sterk , sterilisert og frisk..
Trives ute helst, ganske egenrådig men en fantastisk venn og sosial , leken og en artig gutt :)
Skiller seg ut med sin personlighet, ikke som alle andre..en rolig og behagelig men også ernergisk kar..
Grunnen til at jeg måtte finne noen til å passe på han er fordi min samboers allergi er så sterk at selv klær i nærheten skaper pusteslutt!!jeg skulle virkelig hatt han selv siden han vært der for meg gjennom alt og den tiden jeg fikk han bare 2 måneder så så jeg absolutt ikke for meg at jeg skulle møte noen å flytte med og hvertfall ikke med den type allergi!
Kan dere hjelpe meg for jeg får ikke fred å ro, det nærmer seg vinter å han trenger et krypinn hvertfall om ikke mer!
Maren halvorsrud
90034822
Om det er mer jeg må fortelle vær snill og be om det for jeg ønsker hjelp så sårt!

Har en hannkatt – kalt Fiantos som akkurat nå bor på hytten til min mor i Fredrikstad. Han har bodd hos meg i 7 år, men grunnet flytting til blokk, hvor det ikke er lov å ha dyr. Har min mor vært veldig snill å tatt vare på han siden Mai.

De reiser til Thailand om 1 mnd, og blir borte til Mars 2015. Så jeg trenger igjen hjelp til å finne ett nytt hjem til han. Min mor kan ta han tilbake når de er tilbake fra ferie, men vi snakker om 5 mnd som han ikke har noe sted å være.

Jeg har lagt ut på alle sosiale mediaer som er, men har dere noen tips til andre steder jeg kan sjekke. ???

Har bilder av han også, og han er en super kosete pus. Går ikke så godt sammen med andre hann katter. Da han er veldig dominant. Både kastrert, chip merket, og nå hos dyrlegen for ett katte bitt som måtte helbredes.
Vil ikke avlive han, men det er absolutt siste utvei, hvis jeg ikke finner noen annen løsning.
Håper dere kan hjelpe med tips og råd.

Ha en fin dag!
Anita Wendel
anita.wendel@ebv.com


Hei. Pga vår baby som er redd katten vår og motsatt så kan vi ikke ha vår katt lenger. Den er ca 4 år, liker seg ute og inne.

Vennlig og kosete grå 6 mnd gammel katt gis bort (jente) fordi jeg skal flytte. Jeg bor i Asker.
Jeg gir også bort katteboks, kattesandboks og kattebørste.Katten trenger et hjem hvor hun kan gå ut fordi hun er vant til det.
Kontakt meg på mobil: 45224603 eller epost: elijac@hotmail.co.uk

MVH
Elisabeth Jacobsen

Jeg har en fantastisk grå hankatt med navnet Fjompen på 2 år, som trenger et nytt hjem.
Fjompen er kastrert og har chip.
Han er vant til barn og svært tålmodig.
Han elsker å være ute, å er en dyktig jeger.
Han er super kosete og sier ikke nei til å leke litt.
Ved interesse send meg gjerne en mail på:
bri.84@hotmail.com
Hilsen
Jeanette Eriksen


Verdens beste Tussi søker nytt hjem i god kjøreavstand til Fevik.
Vi må desverre omplassere Tussimor pga alvorlig astma og allergi i familien. Hun har fått tre kull hos oss. Men nå har vi fått streng beskjed fra legen at vi ikke kan ha henne mer. Vi blir veldig glad om noen som er veldig glad i dyr vil ha Tussi, gjerne noen vi kan få rapporter fra om hvordan det går. Kanskje få mulighet til å møte henne? Tussi er hyperrenslig og meget vant til å bli håndtert av barn. Hun er ikke sterilisert. Vi vet ikke hvor gammel hun er. Hun kom til oss fra landeveien for 2 1/2 år siden. Hun er en god mus-og rottefanger. Hun bor nå i landlige omgivelser med husklynger rundt. Hun er glad i å være ute men elsker også å kose seg inne på lune plasser. En skikkelig kosepus som gjør god nytte for seg!
Ta kontakt med meg på mail tonje@teistedal.no eller mobil 92861484. Katten/vi bor på Fevik i Grimstad.
Mvh
Tonje Margrete Teistedal


asabeck@live.se


Hej,

Jag har två UNDERBARA katter som behøver ett nytt hem.
Just nu bør de hos min far i en liten lægenhet i Trondheim, och det ær alldelles før trångt.

Dom har flyttat hit ifrån Sverige dær bodde dom i en stuga på landet.
Oscar, den svarta ær otroligt rolig och ursøt.

Lucy den grå ær alert och gillar att vara utomhus. URSØT och sprallig.

Kan ni hjælpa mig att hitta ett mer passande hem till dom, så ær jag er evigt tacksam.

Med vænliga hælsningar /

Åsa

Hei. Mitt navn er Lisa Dahl og skal flytte en plass der dyrehold ikke er tillat. Så dette haster.

Katt nr 1 er kun 10 uker gammel.
katt nr 2 er 16 uker gammel.
katt nr 3 er 18 uker gammel.
De alle er aktive, barnevennlige, veldig kosete, og er veldig lydige 3 små katter som trenger et hjem der de 2 minste HELST ikke splittes ettersom de er vokst opp sammen.

Hvis ingen vil ha kattene raskt, er det noen katte hotell eller noe lignene som kan ta vare på kattene slik at jeg ikke trenger og avlive dem?

mitt mobil nr: 94198437, og jeg vil helst at dere ringer så fort dere vet mer.

Mvh Lisa Dahl :)

Kan dere overta 2 kattunger, en av hvert kjønn? De er tvillinger, og veldig avhengige av hverandre.‏
nylhei@gmail.com

Jeg lurte på om det finnes noen kattehjem i Lofoten, eller et sted hvor man kan levere katter der de kan bo til de får nye eiere. Har noen kattunger og det er veldig vanskelig å finne nye hjem til dem på egenhånd, og hvis man ikke finner noen som kan ta over dem, blir de nødt til å bli avlivet, noe som jeg virkelig ikke ønsker!
tinamarlen@live.no

Har en vakker sølvgrå katt, fire år til juni, veldig familiekjær, hører etter, elsker barn, må dessverre gi den bort fordi jeg skal flytte i blokk
Mvh Marianne Friden
Mob nr 40400383 ( har ikke mail)

Kosete tigergutt må gis bort snarest
mariannehaugan@gmail.com

Hei,
Se annonsen vår i linken under med all info og bilde:
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=51605384&searchclickthrough=true
--
Vennlig hilsen
Marianne Ferreira da Luz

Hei. Vi har en litt jente katt på 3mnd. Som vi må gi bort grunnet allergi. Hun er ei søt litra frøken som Er født 25.juni.2014. Hun er svart og hvit. Hun trenger et nytt hjem snarest !!.
Mvh
June Hultberg.
Tlf. 94845373

Vi lurer på om det er mulighet til å få hjelp til omplassering av vår
kastrerte hankatt. Min mann har dessverre utviklet allergi og vi kan
dessverre ikke ha den hjemme hos oss noe mer.
Katten er 2,5 år, rolig, barnekjær, kjælen.
Ta kontakt på 41568545

Jeg ønsker å omplassere min kjære Lotta da vi har flyttet og det ikke er ønskelig å ha katt her.
Lotta er en kjempe snill jente. Hun klorer aldri og jeg har heller aldri opplevd å bli bitt. Hun er en dyktig jeger. Vi har tre barn og denne katten er vant til det meste. Hun er også veldig glad i hunden vår.
Lotta er sju år. Ikke kresen på maten. Hun liker seg mye ute. Har brukt henne såvidt i bånd og det går også greit. Hun er viljesterk og har en god personlighet. Hun viser stor tiltro til eieren sin og kommer om det skulle være noe. Hun har ingen sykdomshistorikk og kommer fra en frisk katteslekt. Dette er en super familiepus :)
Håper noen kan gi Lottapusen min et godt hjem- jeg er glad i pusen og ønsker henne alt godt for de som får henne vil dette være viktig. Vi bor i Hallingby ved Hønefoss. Ta gjerne kontakt på SMS el mail da jeg ikke alltid er tilgjengelig på telefonen 40167266 :)

Må med knust hjerte gi vekk disse pusene på grunn av brudd som gjør at jeg må flytte hjem til min mor som allerede har adoptert to katter som ikke har hatt det bra.. Disse pusene heter:
Kiara, ca 2 år, langhåret jentepus. Hun er noe reservert mot nye mennesker på grunn av uriktig behandling hos sin første matmor.. Sterilisert. Men hun er rolig, hjemmekjær og elsker å få godis.
Kovu, ca 8 mnd, korthåret blandingsrase, gutt. Ikke kastrert, men kan hjelpe til med betalingen for det. Kovu er den mest kosete pusen i verden og ligger gjerne på fanget og maler konstant.
Vi skaffet Kovu for å gi Kiara selskap så hun kunne bli bedre på "selvtillitsfronten", som har hjulpet mye! Disse to leker fint sammen og koser på hverandre. Begge er vant med barn og mennesker, men Kiara går helst et annet sted om det er mye som skjer i et rom.
Utrolig fine selskapspuser, som jeg håper noen har rom for i et nytt hjem..
fewahpus@hotmail.com


Hej
Har en liten mexikansk nakenhund som är supersnäll barnvänlig hundvänlig hårar inte han är helt naken
Han är ca 30-40 cm hög den minsta vilket är ganska ovanliga i både Sverige o Norge
Han kan vara själv hemma älskar katter har inget negativt ur sociala sammanhang att säga om han
Han kan dock inte gå lös han sticker då men kommer tillbaka när han tycker han ska hem igen
Han älskar att åka bil o campa
Han kan Dock skälla när det kommer andra hundar
Han är snäll som dagen är lång
Jag vill omplassera han då jag har två hundar till o tiden inte räcker till
Han är försäkrad har chip o pass
Han kommer från bergen köpte han 2011 då va han två år
Han är inte kastrerad
Han gillar att sova under täcket i min säng o fryser när det börjar bli kallt så han måste ha kläder på höst/vinter
Älskar att gå turer korta som långa
Han är en perfekt hund om man vill ha små hundar
Älskar att ligga knä o bli klappad på
Hör av er måste bli av med han ganska omgående
Jag finns i Aurskog Höland
Mvh Anna Maria
annamariaengebretsen26@gmail.com

Jeg må desverre gi bort to katter grunnet av allergi. Begge er hannkjønn og er veldig barnevennlige og lekne.
Han som har fått navnet Tommy er svart og hvit og er to år. Den andre katten på ett år heter Tigergutt og er oransje og hvit med litt mørkere striper.
Hvis du er interresert, kontakt meg på mariecarlsen00@hotmail.com
De må hentes i Vestfold, Sandefjord

Jeg må med tungt hjerte omplassere mine 2 skjønne jentepuser, Roxy og Nemi. Roxy er mammapusen og er 4og et halvt år. Nemi er 3 år og hennes datter.
På grunn av flytting til Trondheim i slutten av september ser jeg meg nødt til å la noen andre snille mennesker overta dem. Kan ikke ha dem i den leligheten jeg nå skal bo i.
Roxy er bare snill og god og utrolig menneskekjær og glad i barn, har 6 barnebarn selv som har kost og lekt mye med henne.
Nemi er mer reservert og trenger noen som virkelig SER henne, hun er kjærlig og kosete når man blir kjent med henne, men hun tar litt tid på dette.

Håper så inderlig at noen kan hjelpe oss i denne situasjonen.

Med hilsen
Eli W. Bøe
Tlf 99221225
 

 

 

 

 

 

Dyrelink Norge

Dyrelink er et portal designet for deg som leter etter dyreklinikk, kattepensjonat og hundepensjonat.

Dyrelink gjør det lettere for deg som kunde å finne ditt lokale tilbud innenfor din dyr.katt i kattepensjonat

katt i kattepensjonat